En av grundpelarna i team LagoTech är ingen mindre än Björn Leinen. Med snart 25år i branschen är han ett välkänt namn och ansikte. Björn är marknadsansvarig och har sitt största fokus på sälj. Han är ofta ute på vägarna för att träffa någon kund. På frågan om vad som är det roligaste med hans jobb svarar han just att ”det är relationen man skapar till alla kunderna och att få vara med och lösa problem”. Detta är något som definierar Björn i hans dagliga arbete där han alltid finns tillgänglig och gärna svarar på frågor. Viktiga egenskaper när han nu även tagit på sig rollen som mentor till våra nyanställda.

Björn blev nyligen intervjuad av Selldorado. Vi frågade dem om vi fick lägga ut intervjun på hemsidan vilket var OK. Men gå gärna även in på Selldorados hemsida för att lära er mer.

Trevlig läsning!

 

För deltagarna i vårat ledarnätverk i Göteborg är Björn ett välkänt ansikte. Sedan i början av år 2020 är det ytterst få tillfällen Björn Leinen missar i vårat ledarnätverk.

– Selldorado med dess breda utbud ger mig i min arbetsroll en bra dos av inspiration och nyttig kunskap med ett bra format, säger Björn.

LagoTech expanderar.

LagoTech AB är ett företag i plast- & kemibranschen, och leverar allt som kan tänkas behövas vid tillverkning av Polyuretandetaljer.

– Vi förser branschen med PUR-system, Lacksystem, Pigment, Släppmedel, Kemi för papperstillverkning samt pappersfolielack. Vi hjälper även till med diverse olika typer av hårdvara såsom pumpar, spray- och appliceringsutrustning. Det som gör oss unika i branschen är vår breda och djupa kunskap. Vi utbildar och konsulterar även en hel del som gör att våra kunder använder produkterna vi säljer på rätt sätt vilket borgar för att undvika bl a överkonsumtion av kemin. Att vara på plats hos kunden är viktigt för oss och för våra kunder givetvis och vi finns ofta med från ritbordet i många projekt. Miljötänk är fokus från start och vi arbetar oavbrutet i paritet med lagar och förordningar som vi ser som positiv utveckling.

Vad står ni inför för utmaningar?

Den största utmaningen just nu är att vårt team expanderar med allt vad det innebär. Inom kort kommer vi även att behöva flytta till större lokaler vilket är jättekul.

Hela branschen har som största utmaning av att miljöanpassa sig – här händer det väldigt mycket!

Björn firar i september 2024 hela 25 år på firman.

Ett tecken på att du trivs, vad är det bästa med ditt jobb?

– Helt klart bredden i vad vi gör och erbjuder. Allt från stora projekt ner till riktigt små skolarbeten – vi är där!

Kunskap & Inspiration med Selldorado.

Björn har som ovan nämnt, varit en flitig deltagare i Selldorados ledarnätverk sedan början av år 2020.

– Selldorado med dess breda utbud ger mig i min arbetsroll en bra dos av inspiration och nyttig kunskap med ett bra serverat format. Det är många nyttiga russin ur kakan man plockar med sig från varje tillfälle. Sedan är den sociala biten med andra återkommande deltagare man träffar en stor bonus!

Vi på Selldorado hoppas att Björn, som är en väldigt uppskattad deltagare i vårat ledarnätverk blir kvar även hos oss på Selldorado i minst 25 år till!

Tack Björn för ditt förtroende!

// Selldorado AB