Vi på LagoTech vill skicka en hälsning till alla kunder, leverantörer och andra som vi träffat på under årets gång. Det har varit ett händelserikt år och för oss är det extra kul att vi fortsätter utvecklas för varje år. Dock finns det mycket som är sig likt. Vi har rest över norra Europa och träffat kunder, sett många fantastisk fina fabriker och industrier men inte minst träffat så många grymma människor. Vi tycker polyuretan är en så spännande bransch där det alltid finns nytt att lära. 

Det är så kul att ha en arbetsplats där man får skapa så många kontakter och genom detta utvecklas. Något som alltid är lika givande är att få komma ut på kundbesök och både hjälpa kunden och att man själv alltid får lära sig nytt genom kunden. Nu går vi mot 2024 och med detta kommer nya utmaningar men även nya lösningar. Mycket kommer ni kunna följa på våra sociala medier och här på hemsidan, två saker vi ständigt försöker utveckla.

Gott nytt år önskar vi er alla.

Nu kommer några ord från vår VD Martin Scherman!

Friden efter julstressen har börjat infinna sig och det snötäckta vinterlandskapet börjar ge förhoppning om en vit jul och nyår. De flesta av er har gått på en välbehövlig julledighet och jag vill passa på att rikta ett stort tack till alla våra kunder, leverantörer och partners som vi har samarbetet med under 2023! Vi är tacksamma över alla våra affärsrelationer som vi har och som vi vidareutvecklat under året. Det är ett kvitto på att vårt samarbete har fungerat bra.

2023 har varit ett väldigt bra och händelserikt år.

Vi gick in i året med ett nytt affärssystem och har arbetat hårt med att trimma in det för verksamheten och vi lyckades tack vare engagerade och duktiga kollegor.
Vi har anställt 3 nya kollegor som med ny och positiv energi och kompetens stärkt Teamet på ett väldigt glädjande sätt.  

Trots den rådande lågkonjunkturen och omständigheter i vår omvärld ser vi fortfarande en stark efterfrågan av våra produkter och tjänster inom våra affärsområden och vi ser med spänning fram emot 2024 tillsammans med er!

Ett stort tack till Er alla för det händelserika året 2023.

Jag önskar er alla en riktigt God Jul & ett Gott Nytt år.

Med bästa hälsningar,

Martin Scherman

VD, LagoTech