Om LagoTech AB

Vår Vision

 

”Att ständigt finnas nära kunden”

 

Vår vision grundar sig i att genom kunskap och tillgänglighet ständigt finnas nära vår kund igenom hela processen. Ingen är för stor eller för liten utan finns behovet vill vi finnas på plats. Vi försöker ofta besöka och om inte den möjligheten finns vill vi vara tillgängliga på annat sätt för kunden. Vi tror på det vi gör och ser därför ett stort värde i att tidigt vara med i dialogen kring lösningar för varje kunds individuella process.  

 

Vår historia

 

LagoTechs ursprung är från tidigare Lagomat AB som 2004 blev de två företagen BASF Polyurethanes och LagoTech de olika produktgrenarna delades då upp. LagoTech AB är ett företag inom plast- och kemibranschen och har mer än 40 års erfarenhet av polyuretan, släppmedel och industrilack. Idag är vi 13stycken medarbetare på LagoTech.

Om LagoTech

 

Vi är idag en komplett leverantör av kundanpassade lösningar främst inom polyuretanindustrin där vi har lång erfarenhet som leverantör och problemlösare. På vårt kontor i Mölnlycke har vi både teknisk support samt ett eget labb för tester och utveckling av produkter.

LagoTech AB levererar även lacker för papper- och möbelfolielackering, härdarsystem för papperstillverkning, släppmedel, Pigment och strukturmattor för kompositer samt lim.

Vi arbetar med några av de största leverantörerna inom deras respektive fält.

Vi är medlemmar i PUR-gruppen, branschorganisationen för företag som levererar lösningar i polyuretan.

Läs mer »

Våra värderingar

Öppenhet, respekt, kvalitet, mod och affärsmässighet – är ledstjärnor i vårt arbete och präglar vår företagskultur.

Erfarenhet

LagoTech har 40 års erfarenhet av polyuretan, släppmedel och industrilack.

Certifierad

LagoTech AB är certifierat enligt ISO 9001:2015 och anslutet till Responsible Care.

Personalstyrka

Vi är 12 medarbetare varav 6 är tekniker som aktivt arbetar för att finna lösningar och skräddarsy produkter till kundernas ofta mycket varierande projekt och behov.