Håkan har varit i branschen sedan 1991 innan dess arbetade han inom färgindustrin. Håkan startade sin karriär inom PUR- Branschen på den tiden då vi hette Lagomat. Efter att detta blev BASF Sverige så var Håkan med sin kunskap en av de som blev kvar hos BASF och arbetade i labbet. BASF valde sedan att flytta sin produktion till Tyskland och vi som nu hette LagoTech blev en samarbetspartner. Detta ledde till att vi 2014 fick tillbaka Håkan. Av de medarbetare som var med på den tiden jämförs den dagen då Håkan kom tillbaka ofta med julafton.

Håkan var en pusselbit som saknats i det som skulle komma att bli team LagoTech. Han tillför erfarenhet och kunskap men även skratt och en positivitet som inte ska tas för givet. Först in på jobbet varje dag sätter han tonen för oss andra. Genom sin gedigna kunskap är han med i processerna för att lösa kundernas behov. Han agerar bollplank till oss andra och går du ut i labbet finns Håkan alltid där med en hjälpande hand.

Nu får Håkan även ta en ny roll som mentor till de nyanställda och även detta har han löst med bravur. Med sitt lugn och tålamod guidar han in en ny generation in i Polyuretanets värld. Vi hoppas Håkan ska vara kvar i många år till även om han själv då och då smyger in att pensionen börjar närma sig…

Många år tillsammans har det blivit och några till hoppas vi på med Håkan i team LagoTech.